brudekjoler tips til deg

 • Når du handler for en kjole for bryllupsdagen, er det ganske mange ting å vurdere med brudekjoler design. Det jeg trodde jeg ville dele med dere er noen brudekjoler tips som jeg lærte mens i ferd med å kjøpe kjolen min.

  1. en av de første brudekjoler tips du bør vurdere er å holde et åpent sinn. Siden det er så mange brudekjoler stiler tilgjengelig, selv før du går å kjøpe en kjole, kan du lett bli overveldet.

  Jeg var veldig spesifikk om den type kjolen jeg skulle ha på. Jeg sverget at jeg skulle kjøpe en te lengde kjole som var vintage, veldig 50-tallet, og endte opp med å kjøpe en havfrue brudekjoler. Gå skikkelsen! Derfor, ikke bli overrasket hvis du ender opp med å prøve på noe du trodde du aldri ville ha og ende opp kjærlig det.

  2. gå med tarmen din. Når du prøver på kjolen, og det ser fabelaktig på deg, så er du ferdig shopping og du trenger ikke å fortsette å se på ulike brudekjoler design. Du vil understreke ut og gjøre deg gal hvis du begynner å sammenligne din kjole med andre du ser i magasiner, butikker og på nettet.

  3. før du kjøper en kjole, finne ut hva budsjettet er. Det jeg gjorde var da undersøker ulike brudekjoler stiler; Jeg ringte produsenten for å lære hvor kjolen ble solgt lokalt. Jeg så kalt butikken for å finne ut hva prisen var å avgjøre om kjolen var i mitt budsjett. Ikke rabatt en kjole hvis det er veldig billig, igjen gå prøve den på, kan du bli gledelig overrasket.

  4. på et stramt budsjett? Så når du har en idé om brudekjoler stiler og hva slags kjole ser bra ut på deg, sjekk ut ebay, forsendelsen butikker, sparsommelighet butikker, sample salg og i noen byer, kan du leie kjolen din også. Jeg kjente noen som en gang snublet over en garasje salg og der, henger på garasjen, var hennes kjole!

  5. noen andre brudekjoler tips å huske på er å Husk at du vil være komfortabel på bryllupsdagen. Aldri i en million år gjorde jeg tror jeg ville være komfortabel i en havfrue brudekjoler men ble positivt overrasket da jeg prøvde det på og ikke bare gjorde det passer perfekt, men det var også lett å flytte rundt i.

  6. Husk også ikke alle brudekjoler design vil passe deg perfekt spesielt i kjole lengde. Derfor, la deg selv et par måneder for endringer. Hvis du må bestille kjolen, deretter tag på en annen 6 måneder forlater deg med minst en 8 måneder leveringstid for produksjon og endre kjolen før bryllupet ditt dagen.

  7. til slutt, ha det gøy med kjolen din. Legg til en aksent eller to hvis du ønsker det. Jeg har tenkt å gjøre noe for å kompliment min brudgommen ved bruk enten en rosa verktøyet wrap eller kanskje erstatte den hvite bånd som knytter bodice med en rosa bånd. Se mer på: www.festzed.no

  Selvfølgelig kan jeg ikke vise deg kjolen min, det ville ikke være rettferdig mot forloveden min. Men det er en off-hvit havfrue brudekjoler og jeg elsker det! Inntil neste gang, husk budsjettet bash mantra: gjør det enkelt, deilig, stilig, morsom & økonomisk for alle!